Vprašanja za stanovanja

Je tvoje stanovanje premajhno? Ne veš kje boš živel, ko boš zaključil študij? Živiš v preveliki hiši, ki je ne moreš vzdrževati? Se tvoja najemniška pogodba kmalu izteče? Razmišljaš o različnih možnostih za bivanje v tretjem življenjskem obdobju?

IŠSP – Inštitut za študije stanovanj in prostora in IPoP – Inštitut za politike prostora smo pripravili anketo, s katero želimo spoznati mnenja, potrebe in želje vseh, ki še nimate ustrezno rešenega stanovanjskega vprašanja, ste nezadovoljni s svojo trenutno stanovanjsko situacijo ali razmišljate o boljših alternativah. S pomočjo ankete želimo pridobiti informacije, ki nam bodo pomagale pri zagovorništvu in oblikovanju alternativnih oblik stanovanjske preskrbe.

Anketa: Vprašanja za stanovanja

Anketa je anonimna in zahteva kakšnih 9 minut časa. Vabimo vas, da anketo delite s svojimi prijatelji, znanci in družino! Vsaka izpolnjena anketa nam bo v veliko pomoč.

Za dodatne informacije smo dosegljivi na issp@zadrugator.org.

IŠSP – Inštitut za študije stanovanj in prostora, IPoP – Inštitut za politike prostora, Zavod za družbeno komuniciranje AVANTA LARGO, Kulturno izobraževalno društvo PiNa in Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana ter norveški partner Fredom Carlom Andersonom izvajamo projektu Za stanovanjske zadruge, katerega cilj je prispevati k razvoju stanovanjskih zadrug in s tem k dostopni, trajnostni, varni in skupnostno načrtovani stanovanjski preskrbi. Projekt Za stanovanjske zadruge je podprt s sredstvi Programa Active Citizens Fund v Sloveniji 2014–2021 (prek finančnih mehanizmov EEA in Norveške).